НФККЕП

26.03.18 в рамках тижня циклової комісії облікових та комп’ютерних дисциплін проведено олімпіаду з фахових дисциплін серед студентів спеціальності “Облік і оподаткування”

26.03.18 в рамках тижня циклової комісії облікових та комп’ютерних дисциплін проведено олімпіаду з фахових дисциплін серед студентів спеціальності “Облік і оподаткування”

З корінними змінами економічної ситуації в Україні, переходом до ринкової економіки постають проблеми формування сучасної економічної культури нації й удосконалення та переорієнтації економічної освіти на формування компетентних фахівців. Від рівня професійної компетентності бухгалтера залежать оптимальність прийнятих рішень, правильність ведення бухгалтерського та податкового обліку і, відповідно, результативність господарської діяльності.

У нинішніх умовах актуальною є проблема підготовки фахівців бухгалтерського обліку нової генерації, здатних ефективно працювати у швидкозмінних умовах.

У Новомосковському кооперативному коледжі економіки та права ім. С.В.Литвиненка  з 26 по 30 березня 2018 року пройшов тиждень циклової комісії облікових та комп’ютерних дисциплін.

 План роботи тижня традиційно охопив широкі аспекти діяльності викладацького та студентського колективів.

Розпочався тиждень  26 березня 2018 року проведенням студентських олімпіад з «Фінансового обліку» серед студентів ІІ курсу спеціальності «Облік і оподаткування» та «Фінансового обліку, контролю і ревізії та податкової системи» серед студентів ІІІ курсу спеціальності «Облік і оподаткування». Підготувала студентів та провела олімпіади викладач Пластун Наталя Іванівна.

Мета проведення олімпіад – активізація пізнавальної діяльності студентів, розвиток та реалізація інтелектуальних і творчих здібностей студентської молоді.

Переможцями олімпіади з «Фінансового обліку» стали студенти (гр. Б-21):

І місце – Яланська Любов;

ІІ місце – Сітковська Тетяна;

ІІІ місце – Приймак Анастасія.

 Переможцями олімпіади з «Фінансового обліку, контролю і ревізії та податкової системи» стали студенти (гр. Б-31):

І місце – Тимченко Вікторія

ІІ місце – Дубікова Наталія

ІІІ місце розділили між собою Жигалова Тетяна та Руденко Юлія.