НФККЕП

У НККЕП пройшов виховний захід “Калейдоскоп зимових свят”

У НККЕП пройшов виховний захід “Калейдоскоп зимових свят”

З першими днями грудня приходять в Україну зимові свята.

В народі говорять: «Зима прийшла і празників привела!». І скільки їх узимку! Кожне свято по-своєму цікаве, красиве, захоплююче… Не оминули новорічно-різдвяні свята і наш коледж.

19 грудня був проведений виховний захід «Калейдоскоп зимових свят», який підготували першокурсники разом з викладачем Знахур Наталією Леонідівною.

Студенти здійснили мандрівку зимовими місяцями, згадали історію кожного свята (від Введення (4 грудня) до Стрітення (15 лютого), відтворювали деякі звичаї та обряди зимового циклу.

На святі звучали вірші, колядки, щедрівки, лунали чарівні пісні. Дівчата і хлопці подарували всім запальні танці. Присутні зуміли відчути красу і щирість зимових свят.

Директор коледжу Піхотіна Любов Миколаївна подякувала всім учасникам за прекрасний захід та привітала всіх з наближенням новорічно-різдвяних свят. Захід отримав схвальні відгуки і від викладачів української мови та літератури ЗВО І р.а. Новомосковсько-Павлоградського регіону, які були присутні в актовій залі.

Ведучі свята

Учасники вечорниць

Колядники

Танок "Стрітення"

Учасники заходу "Калейдоскоп зимових свят"

Викладачі української мови ММО Новомосковсько-Павлоградського регіону з директором НККЕП Піхотіною Л.М. та викладачем Знахур Н.Л.